Svidande förlust i måstematchen mot GAIS

Svidande förlust i måstematchen mot GAIS

SUPERETTAN Frejs match borta mot GAIS var en sexpoängsmatch i allra högsta grad. Förra mötet slutade 0-1 till göteborgslaget. Det gjorde även denna gången.
– Mest bekymrad över vårt försvarsspel, sade Frejs assisterande tränare Mattias Eriksson till Cmore.se efter 45 minuters spel.

Göteborgslaget GAIS har varit ett spöke denna säsongen. Matchen hemma i somras slutade med en 1-0-förlust. Det var även förra tränaren Bartoz Grzelaks sista match med klubben.

Under tisdagen stod man öga mot öga igen och det skulle visa sig bli ”Makrillarnas” kväll – igen.

Första halvlek slutade 1-0 till hemmalaget och det fanns ett och annat att fundera över i pausvilan. Täbylaget hade ”bara” tre avslut på mål till exempel.
– Vi kom in i straffområde och skapar chanser. Jag är mest bekymrad över vårt försvarsspel, säger assissterande tränaren Mattias Eriksson till Cmore.se.

I andra blev det krampaktigt till en början. Men Frej spelade upp sig och när GAIS några minuter från fulltidd fick en spelare utvisad skulle man pressa för en kvittering. Allra närmast kom Pontus Åsbrink. Efter en perfekt passning hade han bara att lägga en bredsida i hörnet, men bollen gick precis utanför.

Nästa match för IK Frej blir även den på bortaplan, då man gästar Stora Valla i Degerfors.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera