SVK bildar elitkommitté

SVK bildar elitkommitté

Sollentuna Volley siktar mot SM-guld. 
   Nu bildar klubben en elitkommitté på herrsidan som ska ansvara för elitsatsningen, och Christer Hällgren blir den första medlemmen i den kommittén, skriver klubben på sin hemsida. 

Sollentuna Volleybollklubb vill vara en bra klubb för unga spelare att utvecklas i – både som vollybollspelare och människor. Därför bildar nu klubben en elitkommitté på herrsidan som ska ansvara för att utveckla elitsatsningen. Och den första medlemmen i den kommittén är Christer Hällgren.

Vill ha den bästa miljön 
– Ambitionen är att erbjuda en bra utvecklingsmiljö för unga spelare som drömmer om att spela volleyboll på hög nationell nivå eller internationell nivå, inklusive landslag, säger Christer Hällgren.
– Elitkommittén utgår ifrån en helhetsmodell där alla ingående delar och moment måste fungera. Vi vet att alla spelare inte kommer att lyckas nå sina drömmars mål, men i processen att bli bra vollybollspelare kommer spelaren med klubbens hjälp att utveckla egenskaper som är ovärdeliga oavsett om man blir professionell vollybollspelare eller väljer att göra något annat i livet, fortsätter Hällgren.

Målet: SM-guld 
Elitkommitténs målsättning? Att Sollentuna Volley en dag åter få lyfta SM-bucklan.
– Något annat ätr otänkbart för en klassisk klubb som Sollentuna. För att nå dit måste vi börja med att etablera oss bland de fyra bästa lagen i Elitserien.
Just nu är Christer Hällgren den enda medlemmen i kommittén, men han räknar med att de kommer bli fler.

byline-Mike2

Kommentarer

Kommentera