Täby FC väntar på första segern

Täby FC väntar på första segern

INNEBANDY Hittills har Täby FC:s herrar ”bara” tagit en poäng. I helgen spelar laget sin andra hemmamatchen och på andra sidan står Salems IF.
– Matcherna mot Salem blir alltid målrika och kul att titta på för publiken, säger tränaren Josef Rosengren till klubbens hemsida.

I seriepremiären blev det en snöplig förlust i sudden mot Umeå City. När andra matchen, borta mot Hudik/Björkberg, skulle spelas blev det förlust med 7-5. Men laget var på gång och hade med sig en 5-3 ledning till tredje perioden.
–Tyvärr har vi inte lyckats ta dom poängen vi velat hittills men vi går framåt varje vecka och känner att vi sakta börjar närma oss där vi vill vara, säger Josef Rosengren, tränaren i Täby FC,  till klubbens hemsidan, som får medhåll av sin assisterande tränare Tobias Ljungholm.
–Vi har haft en riktigt bra träningsvecka och drivit upp tempot. Vi har valt att lägga in lite mer matchspel än vanligt.

Nu är det ett rejält revanschsuget Täby som göra entré i sin hemmaborg, Tibbelhallen. Denna gången är det Salems IF som står för motståndet.
– Matcherna mot Salem blir alltid målrika och kul att titta på för publiken och så blir det troligen även denna gång, avslutar Josef Rosengren.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Foto: Timo Peter Grönlund

Kommentarer

Kommentera