Täby FC värvar från seriekonkurrent

Täby FC värvar från seriekonkurrent

INNEBANDY. Det har gått drygt en veckan sedan SM-finalerna avgjordes. Lagens sportchefen är i fullgång att kontraktera spelare. Täby FC presenterade sitt första nyförvärv igår – Sofie Karlsson.

Täby FC åkte ur kvartsfinalen mot silvermedaljörerna KAIS Mora. Därefter har klubben tränat en del och analyserat den gångna säsong.

Peter Selemark, som förra året hoppade av sportchefsrollen, har nu kommit tillbaka på samma stol. Efter att säsongen tog slut har han tagit kontakt med spelare som skulle vara intressanta för nästa säsong.
– Vi har gjort en del förfrågningar till spelare som vi kan tänka oss vilja ha i vår trupp, sade Peter Selemark till norrortssporten veckan innan finalerna avgjordes.

Nu meddelar klubben på sin hemsida att man gjort klart med det första nyförvärvet. Det är Sofie Karlsson, 23,  som senast representerat Huddinge IK. Hon hamnade på en 45:e plats i poängligan med 13 mål och 10 assist.
– Sofie har tränat med oss under ett par veckor och blev snabbt en del av laget! En målfarlig spelare som är duktig på att fatta snabba beslut kring kassen, säger Peter Selemark, sportchef för damlaget, till klubbens hemsida.

Kommentarer

Kommentera