Täby FC:s herrar fortsätter sitt segertåg

Täby FC:s herrar fortsätter sitt segertåg

INNEBANDY Omgång tre inleddes under lördagen för innebandyherrarnas division 1. Täby FC mötte Bele Barkarby, på deras hemmaplan. Det blev ny triumf för TFC – då man plockade samtliga poäng efter en 6-5 seger.

Täby FC har fått en smakstart, i jakten på en plats i innebandyallsvenskan. Laget har vunnit premiären med 6-5 mot Alunda. Sedan besegrades Sandvikens AIK i hemmapremiären med 6-2.

Under lördagen var det dags att spela omgång 3, då Bele Barkarby stod för motståndet.
Det var till viss del svårspelat för Täby FC i första perioden. Man fick dock med sig en ledning med 2-3 till periodvilan.

Något sades i omklädningsrummet hos Täby.

Carlsson-Stiernspetz avgjorde

Man lade i en högre växel och drog i från i målprotokollet till 2-5. Men hemmalaget fick på något sätt nya krafter och lyckades komma tillbaka och när andra perioden var över stod det 4-5 på matchtavlan. Barkarbygänget skulle visa sig bli en svår nöt att knäcka. De gjorde även 5-5 i inledningen av tredje.

Men Täbygänget hittade ett sätt att vinna. Då den ständige målsnipern Rikard Carlsson-Stiernspetz fanns på sin plats och satte slutresultatet 6-5 med knappt två och en halv minut kvar.

Foto: Arkiv/Timo Peter Grönlund

publicerat 2018-10-07

Kommentarer

Kommentera