Täby FK värvar rutin från Superettan

Täby FK värvar rutin från Superettan

Fotboll/Division 3. Sommaruppehållet har knappt börjat och redan är Täby FK i full gång med att värva spelare inför höstsäsongen. Idag presenterar man ett nyförvärv med rutin från Superetten, Emil Hedsén.

socialmedier1

Vi börjar närma oss sommaruppehåll i Sveriges lägre serier, sommar betyder ofta också klubbyten för en del spelare och lag. Täby FK är först ut i norrort att värva, och man kan dessutom skryta med en Superettan-rutinerad spelare.

Emil Hedsén, 24 år gammal, kommer närmast från Nyköping BIS i Div.1 men har även erfarenhet från Degerfors i Superettan.

– Förvänta er bra insatser av laget. Jag kommer ha som främsta mål och att Täby FK ska vinna matcher. Jag ska vara en ledare och ett föredöme för mina lagkamrater och se till att bidra med mina egenskaper och min rutin för att mina lagkamrater ska bli bättre och att vi tillsammans ska lyckas, säger Emil till Täby FKs hemsida.

Täby ligger för närvarande på en fjärdeplats i tabellen, sex poäng upp till serieledande Vallentuna BK.

Egil Gustafsson

Kommentarer

Kommentera