TFC – går för tredje raka hemmasegern

TFC – går för tredje raka hemmasegern

SSL/DAM Säsongsinledningen har börjat riktigt bra för Täby FC:s damer. Tre segrar och bara en förlust. På söndag är det Pixbo som står för motståndet.
–Pixbo är ett stabilt lag, men saknar de riktigt heta poängdrottningarna i år, säger Täbys tränare Lars Jedheim.

Vägen mot Globen har börjat för Täby FC. Det har inletts på ett näst intill perfekt sätt. Tre seger och en förlust.
– Det har varit många matcher på kort tid, med många viktiga poäng att spela om. Vi visste att starten på serien var viktig då vi möter alla våra topp konkurrenter om seriesegern. Så vi har fått en okej start och hänger med i toppen, säger Lars Jedheim.

På söndag är det dags för ytterligare en match mot ett topptippat lag – Pixbo Wallenstam, som gjort tränarrockard i klubben.
– Pixbo är stabila men saknar kanske de riktigt heta poängdrottningarna i år. Det är ett lag som kommer vara med i topp 4:a så det blir en tuff match, säger Jedheim.

Den förlust som Täby har, kom i senaste matchen mot KAIS Mora. En match där Täby inte lyckades komma upp i nivå med vad man vill.
– Mora borta är seriens svåraste, förra säsongen var vi enda laget som lyckades slå dem på deras hemmaplan. I år gick vi bet, säger Lars Jedheim och tillägger.
– Det som sved mest var att Mora ryckte ifrån oss i tabellen. Samt att vi inte kom upp i max nivå i vårt spel. Sen blir man fascinerad av vilka fördelar Anna Wijk har, hon får springa runt som en prinsessa som man inte får röra. Och då är det väl inte så svårt att vinna poängligan varje år.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera