Thorstensson besked: ”Spelar där jag kan bidra”

Thorstensson besked: ”Spelar där jag kan bidra”

FOTBOLL Beslutet har varit med blandade känslor. Men nu har ikonen tillika klubbchef för Sollentuna FK, Mikael Thorstensson, bestämt sig. Slutar i a-laget – spelar i deras division 4-lag och satsar på klubbens dam- och flickverksamhet.

Säsongen tog slut för en månad sedan för Sollentuna FK. Segern mot tabelltvåan Akropolis i sista omgången gjorde att laget säkrade ytterligare en säsong i division 1. Men man kommer få leta efter rutin. Den mest rutinerade spelare, Mikael Thorstensson, väljer att kliva av a-laget efter fem år.

–Det är blandade känslor. Vid vissa tillfällen känns det lite vemodigt och efter Akropolismatchen dröjde jag mig kvar extra länge, det kanske var sista gången jag spelade på Vallens gräs, säger Mikael Thorstensson till lokaltidningen Vi i Sollentuna och tillägger:

–Men efter det har jag inte känt så mycket, nu i november är man ju lite less på att spela fotboll. Man får se hur det känns vid vårkanten nästa år.

Bidra i division 4

Nu kommer han att lägga mer tid på andra saker i klubbens verksamhet och orden ”trappa ner” är inget han vill väljer att säga.

–Jag har aldrig sagt att jag ska trappa ner, utan jag spelar där jag kan bidra mest just nu. Kroppen och fysiken känns fortfarande bra. Det ska bli kul att bidra i fyran och frigöra tid för annat, bland annat för klubbens dam- och flickverksamhet.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

 

Kommentarer

Kommentera