Tre matcher – en inspelad poäng för IK Frej Täby

Tre matcher – en inspelad poäng för IK Frej Täby

SUPERETTAN Tittar man i backspegeln har Frej Täby inlett säsong 2018 som debutsäsongen i Superettan – en poäng på tre matcher. I helgen möter man serieledande Falkenbergs FF, på bortaplan. På pappret en tuff uppgift, vilket laget också konstaterar vid ”motståndarkollen”.
– Falkenberg har ett imponerande målsnitt 7 gjorda mål och endast 2 insläppta”, skriver IK Frej Täby på sin hemsida.

IK Frej Täby har säsong 2018 inlett, de tre första matcherna, den som man gjorde 2015, då man var nykomlingar i Superettan. Skillnaden är att man då förlorade de två första och kryssade i tredje. I år har man kryssat i första och förlorat de två andra. Helsingborgsmatchen som blev säsongens hittills största förlust, 5-1.
– Vår sista tredjedel av matchen är vi oerhört svaga medan dem är starka. Vi möter ett bra lag och då gäller det att inte släppa in alla i början utan göra mål själv, säger huvudtränaren Roberth Björknesjö, på presskonferensen efteråt, som spelades in av Täby Allehanda, som ändå fann några positiva saker.
– Jag tycker vi ändå är bra i andra halvlekens början, även i första, men skapar inte tillräckligt farliga lägen utan bara “nästan lägen”.

Frej blickar framåt

I helgen, söndag,  åker man för andra gången till västkusten, närmare bestämt Halland, för att möta serieledande Falkenbergs FF. Och koll på motståndet har man i Kyrkbylaget.
– ”Efter en tung förlust så blickar Frej framåt till helgens möte med serieledaren Falkenbergs FF på Falcon Alkoholfri Arena. Hemmalaget har ett starkt lag som senast vann mot GAIS med 2-0 på Gamla Ullevi. Falkenberg har också ett imponerande målsnitt 7 gjorda mål och endast 2 insläppta!”, skriver IK Frej Täby på sin hemsida.

Avspark för matchen är 17:30 och streamas på Cmore.se.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se
Foto: Timo Peter Grönlund

 

Kommentarer

Kommentera