Tre Sollentunaspelare provspelar för Superettanlag

Tre Sollentunaspelare provspelar för Superettanlag

FOTBOLL Säsongen tog slut för drygt en vecka sedan. Redan är silly season igång. Sollentunatrion Samuel Holm, Sean Sabetkar och William Kenndal har fått chansen att provträna för Superettan-klubben Dalkurd FF.

Fotbollssäsongen 2018 tog slut förra veckan. Flera spelare har utgående kontrakt och vissa ges det möjligheter att provträna för andra klubbar. Detta gäller Sollentunatrion – Sean Sabetkar, Samuel Holm och William Kenndal.

Fotbolltransefer.com skriver att enligt tidningen UNT, som var först att skriva om det, ska spelarna fått chansen att provträna för Dalkurd FF, som degraderades till Superettan till nästa säsong. Något som Dalkurds sportchef, Adil Kizil, också bekräftar för tidningen.
– Vi har tagit in tre killar från Sollentuna i och med att vi har en koppling dit med vår assisterande tränare Rebaz Hassan. Vi behövde fylla ut träningarna och tycker att det är tre intressanta spelare, Det är Sean Sabetkar som är lagkapten där, Samuel Holm och William Kenndal som är med och kör med oss, säger han till tidningen.

publicerat 2018-11-19

Kommentarer

Kommentera