Trippla påskrifter – han gör säsong tio

Trippla påskrifter – han gör säsong tio

HOCKEYTVÅAN “Viggan” har förlängt med en rad spelare. Nu är ytterligare tre spelare klara för nästa säsong. En av dessa inleder sin tionde i laget.

Det står sedan tidigare klart att Christopher, Andreas och Mathias Tumba är klara för spel med “Viggan” även nästa säsong. Att Andreas är klar för säsongen 17/18, vilken blir nummer tio(!), bekräftar man på sin hemsida: “Andreas Tumba är fostrad i klubben och har spelat så gott som hela sin karriär i Viggan. Andreas Tumba gör nu sin 10:e(!) säsong med Viggan’s A-lag, imponerande.

Ytterligare två klara 

De andra spelarna i fråga är backen William Svensson och Jesper Söderström. Den förstnämnde är en riktigt tillgång i båda ändarna av isen och en av Division två’s bättre spelare.

– Vi tycker det är väldigt roligt att William har valt Viggan Hockey även den här säsongen. William bidrar med ett stabilt backspel, en mycket värdefull spelare både defensivt och offensivt, säger lagledningen till klubbens hemsida.

Jesper Söderström beskrivs som en hårt arbetande spelare och anses väldigt viktig för laget. Nu är han klar för ytterligare en säsong.

“En riktig slitvarg som kommer att göra sin 7:e säsong med Viggan”, skriver klubben.

Kommentarer

Kommentera