Tuuralas högra hand klar – ”Boba” skolar om sig

Tuuralas högra hand klar – ”Boba” skolar om sig

HOCKEYETTAN Nu står det klart. Väsby Hockeys assisterande tränare har rekryterats. Det blir den gamle väsbykrigare Nicklas ”Boba” Pettersson.

Han, Nicklas ”Boba” Pettersson, har lagt hockeyspelarekarriären på hyllan. Detta efter att ha tillbringat en säsong i division 2-klubben Viggbyholms IK. Men sluta med hockey gör han inte.

I stället drar han på sig tränarkostymen och kliver bakom spelarbänken och blir Viktor Tuurala:s hjälpande hand.
– Jättekul att Boba väljer att skola om sig till tränare och åter hoppa på Vilda Väsby-tåget. Jag har själv spelat med Boba och vet hur han fungerar i ett bås och omklädningsrum samt att han är omtyckt av alla i och runt lagen han varit involverad i. Jag ser en ljus framtid för honom som tränare och vi är mycket glada att hans resa startar just hos oss, säger sportchefen Tom Tärnström till klubbens hemsida.

Behålla våra spelare

Marcus Odén som tidigare delade huvudansvaret med Tuurala har tagit klivet nedåt i klubben för att se till att Väsbys ungdomsverksamhet blir ännu bättre. Han blir tränare för deras 04-team.
– Det är dags att få denna föreningens ungdomsverksamhet till nästa nivå. När jag kom hit så saknades U13 till U16, så det är viktigt att vi nu prioriterar att behålla våra spelare, säger Odén i en intervju på Väsby Hockey-04:s facebooksida.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se
foto: Arkiv

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera