Två matcher, Två segrar för Skånelas Damer idag

Två matcher, Två segrar för Skånelas Damer idag

Skånelas damer deltar i helgen i Tyresö Open i Handboll. Två matcher spelades under lördagen och båda slutade med seger för Märstaklubben 

Först var det Spårvägen som stod för motståndet. Skånela vann den matchen med  20-18. Därefter stod Torslanda för motståndet och Skånela kunde åter vinna. Denna gång skrevs segersiffrorna till  28-25.Salong trend1-nya

-Första halvlek mot Spårvägen är inte bra. Dålig inställning och underläge 9-10 i paus. I andra skärper vi till oss och går ikapp och förbi, sen är det aldrig något snack. Vi kontrollerar matchen i andra halvleken och vinner rättvist.

Mot Torslanda är det tvärtom. Vi gör en riktigt bra första halvlek och leder med åtta bollar i paus. I andra går vi runt på folk. Vi gör en del tekniska misstag (slarvar) i anfallsspelet vilket gör att vi släpper till en del kontringar men dem är egentligen aldrig nära.

Som helhet gör vi helt ok matcher. Vi vinner båda och vi går runt på mycket folk. Alla gör det riktigt bra. Idag saknades Anna Nygårds och Kristin Torleifsdottir avslutar en nöjd tränare Fredrik Söderberg.

I morgon söndag väntar ytterligare två matcher för Skånelas Damer. Först mot Tyresö och sedan avslutar man mot GUIF.

 

bossebyline1

 

 

Kommentarer

Kommentera