Utmärkt försvarsspel gav en poäng

Utmärkt försvarsspel gav en poäng

ETTANFOTBOLL Sollentuna FK hade en tuff uppgift framför sig – Team TG FF på bortaplan. Men det finns en viljestyrka i Sollentunagänget och man fick med sig en poäng i bagaget.

Matchens första halvlek mellan Team TG och Sollentuna FK blev hemmafavör, ganska rejält. Men Sollentuna FK:s försvarsspel satt klockrent. I halvlekens sista sekund hade hemmalaget en riktigt farlig målchans, där Sean Sabetkar blev räddaren på mållinjen.
–”Hemmalaget har övertaget och har skapat flest lägen. Sollentunas stabila försvar har kämpat på bra i första halvlek”, sammanfattar Sollentuna FK de första 45 minuterna på sitt twitterkonto.

I andra tog man tag i matchen på ett bättre sätt och skapade några fina chanser. I matchminut 75 kom så Sollentunas mål, kanske inte rättvist sett till spelat, genom en skarvning av Mikael Thorstensson. Detta var hans andra fullträff för säsongen.

Men hemmalaget skulle få två chanser att kvittera. Den första på straff i 80 minuten. Men den missade man. Däremot tre minuter senare kom så målet vilket också blev det sista i matchen.
–”Hemmalaget var det mest spelförande laget men Sollentuna skapade fler chanser i andra halvlek och matchen slutar 1-1 i Umeå” skrev SFK på twitter efter slutsignalen.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera