Vallentuna BK vill utmana Täby FK

Vallentuna BK vill utmana Täby FK

DIV3/HERR Återuppstarten närmar sig. Vallentuna BK, som startade uruselt, avslutade vårsäsongen bättre – två raka segrar.
– Stämningen är god och vi ser rätt starka ut, säger tränaren Daniel Lundqvist till Norrortssporten.

Så var semestern över för detta året. I alla fall om man är fotbollsspelare i Vallentuna BK. På onsdag återstartar man serien och möter, på bortaplan, Vaksala SK.
– Det är alltid svårt att få ihop det under sommaren men det stora ansvaret har legat på grabbarna själva. Men sen två veckor tillbaka har vi tränat som vanligt. Men stämningen är god och vi ser rätt starka ut. Ingen träningsmatch dock, säger Vallentunas tränare Daniel Lundqvist till Norrortssporten.

Man lyckades, efter en riktigt dålig seriestart, finna formen och när man gick på semester hade man två raka segrar.
– Vi behöver bibehålla vår aggressivitet på träningarna. Det är nyckeln. Vår framgång ligger i hårt jobb. Vi fick upp lägstanivån på andra halvan av våren och det berodde enbart på inställning. Vi vill såklart utmana Täby men våra vårsynder har satt oss i en situation att vi än så länge får fokusera på en placering i taget, säger Lundqvist.

Vallentuna kommer till återstarten ha två nya spelare med i truppen, dock lämnar en spelare laget för studier.
– Daniel Bergholm lämnar för studier i USA. Znar Ibrahim ytterback från Täby och Youcef Hendel mittfältare från Newroz har anslutit. Två spännande spelare med god teknik. Avslutningsvis kommer ju Johan Larsson till spel, hans targetspel håller hög klass och där är det mest en fråga om att få matchflås. Vi är nöjda med truppen som helhet, avslutar Lundqvist.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Foto: Timo Peter Grönlund

Kommentarer

Kommentera