Vallentuna Hockey tappar gentemot topplagen

Vallentuna Hockey tappar gentemot topplagen

HOCKEY Vallentuna Hockey hade häng på en allettanplats. Men de senaste matcherna poängen varit få – efter söndagens 2-1-förlusten mot Trångsunds IF har laget plockat 4 poäng på fyra matcher.

Skärpan för Vallentuna Hockey har inte redigt funnits där i alla matcher på den senaste tiden. Det har blivit fyra poäng på de fem senaste matcherna. Därav att ett revanschsuget Vallentunagäng klev ut på hemmarinken för att möta nykomlingarna Trångsunds IF. Men det skulle visa sig bli en svår nöt att knäcka för hemmalaget.

Gästerna inledde målskyttet i första perioden. Då hade matchen hållit på i drygt sex minuter. Målet blev det enda i den perioden. Målen lyste med sin frånvaro i mitt perioden och den förblev också mållös.

Andra raka förlusten

Tredje perioden hann precis påbörjas, 1:24, när Trångssund fick in sitt andra mål. Men det tändes ett hopp att Vallentuna skulle lyckas vända på underläget när Lukas Paulsson gjorde 1-2 med sex minuter kvar av tredje. En utvisning och därefter en timeout, som resulterade i att man plockade målvakten, gav lite tryck mot Trångsundsmålet. Men Vallentuna lyckades aldrig att sätta kvitteringsmålet utan fick kliva av som ett förlorande lag – andra raka förlusten.

publicerat 2018-11-05

MATCHFAKTA
Vallentuna – Trångssund 1-2 (0-1,0-0,1-1)
Vallentunas mål: Lukas Paulsson

Kommentarer

Kommentera