Väsby föll tungt mot Bajen

Väsby föll tungt mot Bajen

Väsby hade en liten chans att nå playoff innan dagens (Läs: igår) match. Och så länge chansen finns tänker man gå för den. “Allt vi kan göra är att vinna våra matcher och samtidigt hoppas att övriga resultat går våran väg“. Så sa man i Väsby-lägret efter segern mot Haninge senast.

Och visst inledde Väsby som man planerat. En 1-0-ledning efter de första tjugo minuterna. Chansen fanns fortfarande men den släcktes på mindre än två minuter i den andra perioden. Då hade Hammarby med två snabba mål vänt på matchen.
En timeout kom omedelbart i hopp om att väcka laget till liv igen.

Istället blev den andra perioden totalt nattsvart för Väsby och när perioden var till enda så hade Bajen gått ifrån till hela 6-1. En total genomklappning och andra raka storförlusten mot Hammarby var redan ett faktum.

Tredje perioden blev en transportsträcka in till slutsignalen. Hammarby hann dock med att göra ytterligare ett mål och fastställde slutresultatet till 7-1. Därmed så har Väsby bara en mach kvar att spela säsongen 2015-16. På söndag hemma mot ett Wings som jagar nytt kontrakt. Bara att hoppas att Väsby glömmer den här matchen och rannsakar sig själva och avslutar säsongen på bästa tänkbara sätt.

Väsbys målskytt Sebastian Arvidsson.
Skotten 30-20
Plats LW Hallen
Publik 325

Bosse Andersson
Twitter: @bossea13

Kommentarer

Kommentera