Väsby Hockey formar sig – backtalang klar

Väsby Hockey formar sig – backtalang klar

HOCKEYETTAN Det är cirka två månader sedan Väsbys säsong tog slut. Spelare har fått lämna och flertalet ha signat på för klubben – Senaste nyförvärv, ung backtalang, från Wings HC.

Väsbys trupp 2018/19 Foto: Skärmdump Väsby Supportergrupp

Hockeylaget som gick längst i division bland norrortslagen var återigen Väsby Hockey. Men laget kunde inte förmå att göra samma succé som 2016/17, då man kom till play off.

I stället fick man ta en något tidigare semester, som inte var beräknat. Nu har laget med sportchefen Tom Tärnström i spetsen lagt pusselbit för pusselbit. Ena spelare efter den andra har blivit klar för klubben men på bekostnad av att andra fått lämna.

Stor potential

Senast in i trupp är en ung backtalang, Sebastian Lindström, som man plockade mitt framför näsan på grannkommunens lag Wings HC.
– Sebastian är en ung back som jag ser stor potential i. Han har trots sin ringa ålder spelat en och en halv säsong i Hockeyettan och haft en ordinarie plats i backuppsättningen i Wings. Mot slutet av säsongen tillhörde han en av de få i laget som höll nivå med sitt mogna, noggranna och enkla spel, säger Tom Tärnström till klubbens hemsida.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se
Foto: Arkiv

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera