Väsby Hockey vill studsa tillbaka efter senaste matchen

Väsby Hockey vill studsa tillbaka efter senaste matchen

HOCKEY Hockeyettans östra serie fortsätter. En lördagsmatch för ovanlighetens skull, där Enköping SK HK och Väsby Hockey möts i Bahcohallen i Enköping.
– Nycklarna blir att spela enkelt i egen zon och att vi vågar spela ut offensivt, säger Väsbybacken Oliver Horrsell till klubbens hemsida

Väsby Hockey har plockat sju av tolv möjliga poäng såhär lång i hockeyettans östra serie. Detta gör att man återfinns på en femte plats. Men senaste matchen mot Hudiksvalls HC, där man förlorade med 6-5, vaknade man till försent och första förlusten var ett faktum.

–Första perioden spelade vi bra och hade lite chanser. Men i andra känns det som att vi förväntade oss att någon annan skulle göra jobbet åt oss, och så kan vi inte spela mot något lag i den här serien, säger backen Oliver Horrsell i en intervju på klubbens hemsida.

En fartfylld hockey

I eftermiddag väntar ett nytt lag, dock med ettanrutin från den västra serien, Enköping SK HK. De har mötts tidigare, under försäsongen. Men nu står det betydligt mer på spel.
– Det är ett bra lag som spelar en fartfylld hockey. Så det gäller att vi är med från start när pucken släpps, säger Horrsell och tillägger
– Matchen kommer bli tuff och det gäller att vi går tillbaka till grunderna i vårt spel och jobbar som ett lag över hela isen för att studsa tillbaka till en seger igen.

Sista frågan som backen får i intervjun är hur man ska studsa tillbaka och vad nycklarna blir för att plocka samtliga poäng.
– Vi tar revansch för att vi ska jobba som ett lag i 60 minuter. Nycklarna blir att spela enkelt i egen zon, trycket in mot mål i anfallszon och att vi vågar spela ut offensivt.

Foto: Arkiv/Mikael Einarsson

publicerat 2018-09-28

Kommentarer

Kommentera