Väsby och Wings genrepade på onsdagskvällen

Väsby och Wings genrepade på onsdagskvällen

Både Väsby och Wings genrepade på onsdagskvällen. Väsby mötte  Köping på bortais medan Wings tog sig an Åkers/Strängnäs även det på bortaplan.

Åkers/Strängnäs-Wings Arlanda HC 4-2 (1-1,0-0,2-1)

Wings spelade borta mot Åkers/Strängnäs i deras genrep. Det blev förlust till slut med 2-4  Skotten 29-26 Åkers. Målskyttar Wings. Linus Wennerman och Johannes Yucel.

-Vi spelar riktigt bra under stora delar av matchen. Vi är dock lite ojämna och slarvar med detaljer samt att vi måste bli mer aggressiva.  Men vi jobbar på det.  Vi slarvar vid deras 2-3 mål och i slutet när vi trycker på kontrar Åkers in 2-4 med dryga minuten kvar i boxplay. Vi har en ung trupp och gör hela tiden framsteg för varje dag, avslutar tränaren Björn Lidström som har seriepremiären i Pinbackshallen mot Sollentuna på söndag.

Köping-Väsby 2-1 (1-0,0-1,0-0,1-0)

Väsby spelade 1-1  borta mot Köping och föll sedan på straffar i genrepet inför söndagens premiär i Hockeyettan. Efter ordinarie tid gick matchen direkt till straffar. Någon 5 minuters övertid spelades alltså inte. Skotten vanns av Väsby med  38-25. Målskytt Niklas Pettersson. 

-Vi inleder trögt först åtta minuterna men efter deras 1-0 mål tar vi tag i spelet. Spelmässigt ser det bra ut men vi överarbetar i många situationer. Vi skapar mycket men vi måste bli mer effektiva i avsluten. Ett mål på 38 skott är inte ok, avslutar ena halvan av tränarduon Markus Odén, som ser fram emot premiären på hemmaplan mot nykomlingen Valbo.
–Vi är förberedda för uppgiften.

 

Bosse Andersson 

Kommentarer

Kommentera