VBK:s jakt på topplagen fortsätter

VBK:s jakt på topplagen fortsätter

DIV3/HERR Jakten kanske har inletts i senaste laget för Vallentuna BK. Men laget har häng, sju poäng bakom, på toppduon.
– Grabbarna ser ut att må bra utav att vi haft en bra månad resultatmässigt, säger tränaren Daniel Lundkvist till Norrortssporten.

Vallentunas 2-1-segern mot IFK Uppsala senast, var en viktigt sådan, för att ha möjlighet utmana ettan Täby FK och tvåan Enköpings FK SK. Nu ska man försöka skaka av sig de lag under sig. Ett av dem är motståndarna under lördagen, Märsta IK. Bara två poäng efter.
– Det är hårt slit och uppoffrande spel. Vi har vi flera spelare som kan avgöra matchen. Det kollektiva jobbet är alltid nyckeln för oss, säger en av tränarna Daniel Lundkvist till Norrortssporten.

Ni kommer med en 2-1-seger mot IFK Uppsala i ryggsäcken. Nu är det Märsta som motståndare. Vad vet du om dem?
– Hårt jobbande med 3 lite spetsigare spelare. Vi fokuserar mest på vårt men sist krävdes det en hel del för att vinna. Vi förväntar oss inget mindre imorgon på ett slitet konstgräs i Märsta.

Hur har ni laddat för matchen?
– Mer att upprätthålla fokusering och mycket mer matchförberedande moment så här i slutet av en lång säsong. Men lite så har väl hela hösten sett ut. Vi tar det match för match.

Hur ser det ut med skador/frånvaro på spelare?
– Andreas Vikström och Johan Larsson är borta imorgon. Annars fullt lag.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera