Vi går alla i väntans tider

Vi går alla i väntans tider

Att gå omkring och vänta på något kan vara både kul, trevligt men också väldigt jobbigt. Vi går alla just nu omkring och väntar på att något ska hända på gott eller ont. 

Själv går jag omkring och väntar på nya kontraktsförlängningar eller att nyförvärv ska presenteras. Det har liksom stannat upp lite efter påsken. Visst har Väsby presenterat två nya spelare efter påsk men thats it. Innan påsken så ploppade det upp kontraktsförlängningar och nyförvärv lite titt som tätt. 12957395_1105716706115670_1424476871_n

Väsby har totalt plockat in fyra nya spelare, Sollentuna har presenterat tre nyförvärv så här långt medan Vallentuna tar det lilla lugna och har förlängt med ett antal spelare, Dessutom har lagen löst tränarfrågan på ett lugnt och behagligt sätt. Samma tränare får fortsatt förtroende även kommande säsong.

I Väsby väntar man på för vilken gång i ordningen vet jag inte att en ny tränare ska tillsättas. I Märsta väntar man på besked från förbundet om vilken serie man ska spela nästa säsong. Blir man kvar i Hockeyettan eller blir det spel i Div 2? Dessutom ska enligt uppgifter förbundet granska Wings ekonomi innan man tar beslut. Mer väntan

Sollentuna ska ha ett antal nyförvärv på gång. En fem till sex nya spelare ska in i truppen samtidigt som man jobbar med att förlänga med spelare man vill behålla. Vi väntar.  I Vallentuna jobbar man på i det tysta. Ett antal förlängningar har man gjort. Idag presenterades dock Dan Carrick som ny tränare men det handlar inte om att jobba med A-laget utan med ungdomshockeyn. Han kommer närmast från Viggbyholm. Så vi väntar snällt vidare på att nya och gamla spelare ska presenteras.

Idag meddelade dessutom Väsby att förändringar kommer att ske inom styrelsen då ordföranden Leif Berglund tackar för sig. Han kommer inte att ställa upp inför nästa verksamhetsår. Ska vi hoppas oavsett hur den kommande styrelsen kommer att se ut har större tålamod än vad tidigare styrelser haft. Att tålamod och långsiktighet inte bara blir tomma ord utan att man jobbar efter det mottot också. Ny sportchef och ny ordförande samt lite nya styrelsemedlemmar kanske kan ändra på det?

Medan lugnet härskar över Vallentuna och Sollentuna så verkar det som om de orkanvindar som dragit fram över Märsta och Väsby, med ekonomi och tränare som på ett eller annat sätt fått lämna, lagt sig. I alla fall för tillfället.

Så medan styrelser och sportchefer jobbar på så får vi andra snällt fortsätta att vänta.

Bosse Andersson 

bosse@norrortssporten.se 

 

 

Kommentarer

Kommentera