VIBK gick på knockout – utklassade Bro IK

VIBK gick på knockout – utklassade Bro IK

Vallentuna IBK höll inte igen i dagens match borta mot Bro IK. Efter en fullständig pulverisering av motståndet vann man med överlägsna 25-2 och visade att den här säsongen kan bli precis hur bra som helst.

Efter VIBKs hemmaseger senast mot Högalid fanns det tydliga tendenser på att lagets spel kan bära långt säsongen 2018/19. Därför var spänningen stor för att ta reda på om laget kunde bygga vidare på den senaste insatsen till dagens match. Men att matchen skulle bjuda på en överkörning av sällan skådat slag var det nog få som kunde förutspå.

“Målrassel x9 – sen var matchen slut”

0-9 var siffrorna efter den första perioden och redan där var matchen avgjord. Men inte slog VIBK av på takten för det, och de skulle bli en jobbig sträcka för hemmalaget fram tills slutsignalen. 25 mål mäktade VIBK med och ett riktigt styrkebesked från laget och det råder nog en stor optimism i klubben inför resterande delen av säsongen.

Frågan är om laget kan hålla i dagens form till nästa vecka när man tar emot Vaxholms IBF söndagen 4/11 i Hammarbackens Sporthall?

 

/Daniel Bergholm

Kommentarer

Kommentera