Vidare i cupen – kan få möta AIK eller Djurgården

Vidare i cupen – kan få möta AIK eller Djurgården

FOTBOLL Sollentuna FK tog sig vidare till andra omgången efter att ha besegrat BKV Norrtälje. Nu kan nästa motstånd bli AIK, Djurgården eller Hammarby.
– Mitt hjärta längtar efter att få möta min gamla klubb AIK inför ett fullsatt Sollentunavallen, säger mittfältaren Viktor Kramer till Norrortssporten.

Förra året blev det stopp för Sollentuna FK i andra kvalomgången i Svenska Cupen, då Östersunds FK vann med 2-0. I år har man tagit sig vidare till andra omgången genom att besegra förra årets seriekonkurrent BKV Norrtälje med hela 5-0.

Precis som ifjol väntar ett tuffare motstånd och får mittfältaren Viktor Kramer välja finns det lag han vill möta, både med hjärna och hjärtat.
–Rent spontant om man ska tänka med hjärnan känns ju bottenlagen i Superettan bäst, då de har det tungt just nu, säger mittfältaren Viktor Kramer som gärna skulle vilja möta sitt lag som han startade i som 5-åring.
–Men annars bara längtar mitt hjärta efter att få möta min gamla klubb AIK hemma på ett fullsatt Sollentunavallen. Vi får se. Vi är ett stabilt lag och trivs i Svenska Cupen. Tror och hoppas på att vi kan nå gruppspelet efter förlusterna mot Assyriska och Östersund i sista kvalrundan tidigare år.

Vem det blir är inte klart ännu, men något av dessa 16 lag blir det som står på ena sidan av Sollentunavallen i augusti:

Östersunds FK
GIF Sundsvall
Gefle IF Fotboll
Dalkurd FF
IK Sirius Fotboll
AFC Eskilstuna
ÖSK Fotboll
Degerfors IF
IK Frej Täby
AIK
Djurgårdens IF
IF Brommapojkarna
Hammarby Fotboll
Syrianska FC
IFK Norrköping
Åtvidabergs FF

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera