Viggan har lyckats bra hittills

Viggan har lyckats bra hittills

ISHOCKEY. Det återstår en omgång i division 2 östra. Viggan Hockey möter Rimbo IK där två lag spelar med helt olika uppgifter. Rimbo vill ta fjärde platsen som betyder spel i alltvåan. Viggan Hockey spelar för att få en positiv känsla inför fortsättningsserien.
– Vi ser gärna att vi får revansch för den dåliga matchen vi gjorde borta mot Rimbo, säger Pelle Abrahmsén till Norrortssporten. 

I kväll spelar Viggan Hockey den sista matchen i division 2 östra. Då kommer Rimbo IK, som ligger precis ovanför Viggan i tabellen, på besök till Hägernäshallen. Men något spel i alltvåan efter jul för division 2-nykomlingarna blir det inte. Det stod klart efter att man förlorat mot GötaTraneberg efter straffar för ett par omgångar sedan. Trots det har man överpresterat, om vi ska tro Pelle Abramhsén, lagledare Viggan Hockey.

– Vi får nog säga att det har gått över förväntan. Orutinen har lyst igenom i några matcher, samtidigt trodde vi inte att vi skulle hänga med så bra som vi gjort, säger lagledaren.

– Utvisningarna har varit kostsamma, men så är det alltid. Med lite flyt hade vi spelat i Alltvåan, fortsätter Abrahmsén.

Dessa två lag möttes var för knappt en månad sedan, 20 oktober. Då blev det storförlust, 8-1, för Viggan Hockey. Nu kommer hemmlaget med lite segersötma då laget tagit sju poäng på tre matcher. Dessutom krossade man Norrtelje IK med 11-2 senast.

– Matchen i morgon (Läs: i kväll) tar vi på största allvar. Vi ser gärna att vi får revansch för den dåliga matchen vi gjorde borta mot Rimbo. Om vi får Rimbo, Spånga eller Göta med oss i fortsättningsserien spelar egentligen ingen roll. Vi kan ge samtliga ett bra motstånd, säger Pelle Abramhsén.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se
Mikael Einarsson
mikael@norrortssporten.se
Twitter: @Norrortssporten

Kommentarer

Kommentera