Viggan och Österåker obesegrade – övriga lag i botten

Viggan och Österåker obesegrade – övriga lag i botten

FOTBOLL Två norrortslag har visat en positiv inledning – Viggan och IFK Österåker. Medan de övriga norrortslag återfinns i nedre delen av en haltande tabell i div 4 norra. Div 4 Uppland hade seriepremiär och där blev det segrar för både Brottby och GoIF Kåre.

I en något haltande division 4-tabell återfinns två norrortslag i toppen – Viggbyholms IK FF och IFK Österåker, som vunnit sina två matcher man spelat.

I helgen var det seriepremiär för de flesta lag i division 4 norra. För norrortslagen var detta andra matchen. Och det har varit lite blandade resultat.

IFK Vaxholm får slita ont och laget har inte återhämtat sig efter mardrömsmatchen mot Viggan – 0-6, på hemmaplan. Denna följdes upp med ytterligare en förlust – denna gången blev resultatet hälften så stor – 0-3.

Enebybergs IF började bra, och åkter i från Järfälla med en 2-1 seger förra helgen. Helgens match mot Kista FC, kunde dock inte följas upp på ett lika bra sätt. Där fick man kliva av, på sin hemmaplan, med en tung 1-4 förlust.

Även Sollentuna FK, som även har ett division 1-lag, hade sin premiärmatch i helgen. Den slutade med 3-0 förlust, när man på bortaplan mötte Bele Barkarby FF.

FC Djursholm, som har ett helt nytt lag till denna säsongen, vill säkert strycka ett streck över premiärmatchen, då man på bortaplan fick se sig besegrade med hela 5-0 mot Spånga IS FK.

Division 4 Uppland

I division 4 uppland, hade man också seriepremiär i helgen. Där huserar två norrortslag, GoIF Kåre och Brottby SK.

Brottby SK startade sin premiär på hemmaplan och fick besök av Tärnsjö. Det blev en enkel seger med 5-1, där nyförvärvet André Grésillon visade gammal god målform, genom att göra två mål.

GoIF Kåre är inne på sitt andra år i division 4, och var nära att vinna serie förra säsongen. Samma poäng men med sämre målskillnad, kom man tvåa.

Helgens premiär inleddes med en komfortabel 4-1 seger, på bortaplan mot Fanna BK.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssproten.se

Kommentarer

Kommentera