Vilda Väsby värvar AIK-kaptenen

Vilda Väsby värvar AIK-kaptenen

HOCKEYETTAN Väsby har arbetat flitigt och förstärkt truppen i rask takt inför kommande säsong. Nu är nästa pusselbit på plats och det är den sista bland backarna.

Väsby har under våren värvat en rad spelare med anknytning till, och erfarenheter från, AIK:s junior- och seniorlag. Nu är ytterligare en spelare klar för spel i den gröna Väsbytröjan nästa säsong. Backen och Huddingesonen Sebastian Cederbrant är alltså den sista pusselbiten i Norrortslagets backuppsättning.

Viktig pusselbit, Väsby

Cederbrant kommer från fyra säsonger i AIK:s juniorlag. Det vill säga alla juniorår, de i J18 och J20. Han har varit lagkapten i båda lagen och fick avsluta med ett SM-brons i J20 och även debut i HockeyAllsvenskan under året. En som är nöjd med värvningen är Väsbys sportchef Tom Tärnström.
– Sebastian är en rörlig back som spelar enkelt, ansvarsfullt och som har väldigt goda defensiva egenskaper. Han kommer också tillföra energi och vinnarmentalitet till gruppen genom sin starka personlighet. En mycket bra sista pusselbit in i backbesättningen, säger Tom till klubbens hemsida.

 

Svante Störlinge
svante@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera