Vill inte kallas Djurgården 2.0

Vill inte kallas Djurgården 2.0

INNEBANDY. Storsatsningen fortsätter för Täby FC. I dagsläget finns det mängder med rutin i laget, både guld- och silvermedaljörer. Målet är givet för klubben – GULD 2018
– Det är sjukt svårt att vinna SM-guld, säger Lars Jedheim som tar över laget till kommande säsong.


Försäsongen har precis påbörjats för Täby FC:s damer. Tredje träningen för att vara exakt. Flera nya ansikten finns på planen. Men också i ledarstaben. En av dem är huvudtränaren, Lars Jedhiem, som haft ett sabbatsår från innebandyn.
– Jag har följt den ganska bra, har dock inte följt Täby så mycket. Såg kvartsfinal 4 mot KAIS Mora. Så jag har inte full kolla på alla, vilket kanske är bra på sitt sätt. Då får alla en ärlig chans och vi startar om på nytt, säger Jedheim.

Men att det skulle vara ett Djurgården 2.0 vill före detta guldtränaren inte hålla med om.
– När du säger så, så är det nästan som att två föreningar som har slagits ihop. Men om man vill fortsätta i Stockholms bästa lag så är Täby det naturliga laget, när Djurgården lade ner sin verksamhet, säger Jedheim.
– Täby är ju världens största förening så jag tror inte det är något Djurgården 2.0 utan man kan nog säga att Täby har värvat in mer Stockholmsspelare.

 

blogglogga-kenneth1

 

Kommentarer

Kommentera