WEBB-TV: Björknesjö: ”Vi gör stora förändringar idag”

WEBB-TV: Björknesjö: ”Vi gör stora förändringar idag”

FOTBOLL Byte av målvakt och flera utespelare gjorde IK Frej till hemmamatchen mot AFC Eskilstuna. Men det hjälpte föga. Ytterligare en förlust fick skrivas till handlingarna – denna gången med 0-2.
– Det är mycket som är bra men vi måste göra mål på våra chanser, säger Roberth Björknesjö.

I första halvlek fick Frej Täby under långa stunder enbart jaga bollen. Vilket renderade i att AFC Eskilstuna gjorde ledningsmålet, rättvist. Då hade det gått 18 minuter av matchen. Det var inte för i slutet av halvleken som hemmalaget kunde skapa några halvchanser, men fick gå till halvtidsvila med 0-1 underläge.

“Måste göra mål”

Marginal på sin sida. Det verkligen inget IK Frej har för tillfället. För fem minuter in i andra, efter ett skott, träffade bollen på Philip Wiströms ben och ändrar riktning och gick i mål. Helt otagbar för Hampus Elgan, som gjorde sin målvaktsdebut i superettan för Frej.

Trots att man inom loppet av en kvart, gjorde tre byten, hjälpte det inte utan Frej fick kliva av med ytterligare en förlust i bagaget, femte i rad och tredje på hemmaplan.
– Det är mycket som är bra men vi måste göra mål på våra chanser. Dem gör några mirakelräddningar och sedan har vi otur igen som gör ett självmål och ytterligare en solklar straff som vi inte får. Det är svårt, det är ju hands igen, och hade vi fått 1-1 där i stället då tror jag vi hade blivit svåra, säger Roberth Björknesjö efter matchen.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se
Foto: Kenneth Andersson

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera