WEBB-TV: Erlandsson: ”En rejäl uppryckning”

WEBB-TV: Erlandsson: ”En rejäl uppryckning”

FOTBOLL Täby FK har de senaste tre omgångarna plockat tre poäng. Det har gjort att laget halkat nedåt i tabellen. Därför var poängen, efter 0-0, mot tabellfyran Karlbergs BK viktigt för lagets självkänsla.
– Ett rättvist resultat, då Karlberg hade första halvlek och vi andra, säger täbytränaren Daniel Erlandsson efter matchen.


Första matchen på Tibblevallens naturgräsmatta spelade Täby FK under fredagskvällen. Tabellfyran Karlbergs BK stod för motståndet och det skulle, under första halvleken handla mycket om gästerna. Man hade bollinnehavet och skapade ett par fina chanser för att ta ledningen. Men Täbyförsvaret tillsammans med målvakten Jacob Gerrevall var efter 45 minuter felfritt.

I andra gjort hemmalaget en del korrigeringar, till exempel byttes Max Matta in i stället för Daniel Sterner och man fick mer fart i anfallsspelet. Där man var sånär att kunna göra ledningsmålet.

Rättvist resultat

Karlbergs forcering i första kom i gång när dryga kvarten återstod av matchen. Men då fanns ju Jacob Gerrevall i Täbymålet och visade att han ville hålla nollan. Och det blev inga mål i matchen utan lagen klev av med delad pott.
– Det är ett hyfsat rättvist resultat. Dem gör en bättre första halvlek än oss och vi är bättre i andra, summerade täbytränaren Daniel Erlandsson och tycker sitt laget var betydligt bättre än förra matchen.
– Men det är en rejäl uppryckning från senaste matchen mot ”Sumpan”. Jag är nöjd med prestationen men inte med resultatet.

 

 

 

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera