WEBB-TV: SFK kryssade – tredje raka utan förlust

WEBB-TV: SFK kryssade – tredje raka utan förlust

FOTBOLL Sollentuna FK börjar skata men säker hitta sitt spel. Hemmamatchen mot Umeå FC var tredje matchen utan förlust. Men man fick bara en pinne med sig då resultatet slutade 1-1.
– Surt att vi tappade även om vi hade varsin halvlek, säger tränaren Christer Mattiasson.

Första halvleken, på hemmaplan, mot Umeå FC gick till en av säsongens sämsta för Sollentuna FK. Mycket fel pass och slarviga uppspel. Gästerna ägde till stora delar bollen. Dessvärre fick hemmalaget göra två byten redan i första, då både Sean Sabetkar och Ludvig Brandimarti klev av skadade. Målen uteblev och det var 0-0 efter 45 minuters spel.
– Det är så mycket tekniska misstag, så vi ger dem matchen. Vi får vara tacksamma att vi går ut med 0-0 efter första halvlek, säger huvudtränaren Christer Mattiasson som fick se ett betydligt bättre spel i andra.
– Vi fick bollen att gå mer och skapade chanser i andra halvlek.

Ett rättvist resultat

Sollentuna tog tag i spelet allt mer och målet skulle komma. I matchminut 54 knorrade Henry Offia, från vänster, in bollen i bortre hörnet.
Men Umeå, trots att man fick en spelare utvisade lyckades kvittera med fem minuter kvar till full tid. Detta blev också slutresultatet. Sett ur Sollentuna ögon var det tredje raka matchen utan förlust och laget har plockat fem av nio möjliga poäng.
– Det är surt att vi tappade även om vi hade varsin halvlek, så känns det lite irriterat just nu. Men det är väl ett rättvist resultat, säger Mattiasson efter matchen.

 

 

 

 

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa! 

Kommentarer

Kommentera