Wings ångar på – fjärde raka segern i fortsättningsserien

Wings ångar på – fjärde raka segern i fortsättningsserien

HOCKEYETTAN Wings tog poäng för fjärde matchen i rad i helgen när Nyköping besegrades med 5-3 hemma i Pinbackshallen. På onsdag kan Märstalaget nu definitivt säkra Hockeyettan-kontraktet, om man tar minst två poäng mot Hanviken på bortais. 

Wings HC Arlanda har visat prov på stigande form på slutet i hockeyettans fortsättningsserie.
     När Märstalaget besegrade Nyköping HF Ungdom med 5-3 på hemmais i söndags, så var det  norrortsgängets tredje seger på sina fyra senaste matcher, och så sent som i fredags besegrades också Vallentuna Hockey med 3-2 efter straffar.
     Tack var det har Wings nu skapat sig en lucka på fyra poäng ned till Hanvikens SK under strecket. Ett Hanviken som Wings möter på onsdag på bortais, och två poäng mot Tyresölaget i den matchen och Wings HC Arlanda är definitivt klart för spel i Hockeyettan även nästa säsong. 

###

För Sollentuna Hockeys del lever play off-drömmen ett par dagar till.
     Det gör den tack vare att Sollentunalaget vände ett 1-2-underläge till seger, 4-2, över Nacka HK hemma i Sveab arena. Dock ska det mycket till om SHC ska lyckas knipa förstaplatsen, då Sollentuna har två poäng upp till Hammarby på första platsen, men med en match mer spelad.
     I nästa omgång, som spelas på onsdag, står Sollentuna över, och tar Hammarby eller Vallentuna minst två poäng, är första platsen utom räckhåll med en omgång kvar.

Norrortssporten
info@norrortssporten.se
Foto: Mikael Einarsson 

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera