Wings HC blev utklassade av Rimbo IF

Wings HC blev utklassade av Rimbo IF

HOCKEY Inledningen av säsongen har varit svag, resultatmässigt, för Wings HC. Bara en seger under ordinarie tid. Under tisdagskvällen skulle det bli ytterligare en förlust – storförlust dessutom – mot Rimbo IF, 1-6.

Wings HC, som degraderas till tvåan till denna säsongen, har lite av favoritskapet på sig. Men det är inte allt lätt att komma till en ny division, speciellt inte om man spelat i en högre sådan. Detta har Märsta-laget fått erfara.

Endast en seger under ordinarie tid har det blivit. Sedan har man vunnit samt förlorat en som gått till straffläggning.

Slutade med tennissiffror 

I går när fjärde matchen, andra på hemmaplan, spelades, där Rimbo IF stod för motståndet, skulle det bli en riktigt bakläxa för Wings. Det började redan efter drygt en minut, då Rimbos Ludwig Björklund satte 1-0 i powerplay som blev periodens enda mål.

I andra nätade återigen Björklund, även detta i powerplay, och utökade gästernas ledning till 2-0. Wings skulle reducera till 2-1, genom en straff. Men det var också allt.

Märstagänget hade inget att sätta emot, speciellt inte mot Ludwig Björklund, som gjorde ytterligare två mål och passade fram till ett. Matchen slutade med tennissiffror, 1-6.

Matchfakta:
Wings HC – Rimbo IF 1-6 (0-1,1-2,0-3)
Wings mål: Johan Mohlin

publicerat 2018-10-10

Kommentarer

Kommentera