Wings ute på spelarjakt – efter att tre spelare lämnat

Wings ute på spelarjakt – efter att tre spelare lämnat

HOCKEYETTAN Wings HC Arlanda är på spelarjakt inför fortsättningsserien efter att en trio spelare valt att lämna föreningen precis i slutet av grundserien.
– Vi jobbar på olika scenarion, säger Björn Lidström. 

Sist i grundserien. Nu siktar Wings HC Arlanda på att ta nya tag i fortsättningsserien, som drar i gång den sjunde januari med hemmamatch mot Hammarby, men Märstagänget får göra det det utan en trio spelare. 

För i början av december blev det nämligen klart att forwarden Ludwig Björklund, som kom tillbaka Wings inför den här säsongen, lämnar norrortslaget för att i stället spela med division 2-laget Rimbo IF. 

Läs mer: Wings vill ta revansch i fortsättningsserien 

Nu kan vi meddela att ytterligare två forwards har valt att lämna Märstaklubben. Det handlar om Johan Beatty och Martin Hallin (bilden). 

– Under den sista delen av serien blev vi av med Ludwig Björklund, Johan Beatty och Martin Hallin. Tre killar som spelat hos oss, men som valt att antingen lägga av eller trappa ned i division 2, berättar Wings tränare, Björn Lidström. 

– Just nu jobbar vi med de spelare vi har, men det är tufft, så är det. Vi skulle behöva bredda ut truppen. Vi håller på att jobba med olika scenarion, för att få in lite mer bredd och spets. Men det är lättare sagt än gjort att hitta spelare så här dags. 

Norrortssporten
info@norrortssporten.se 
Foto: Mikael Einarsson 

Kommentarer

Kommentera