Wings värvar – tre spelare klara

Wings värvar – tre spelare klara

HOCKEYETTAN Arlandaklubben fortsätter alltså sitt lagbygge inför nästa säsong. Nu har Wings alltså gjort klart med hela tre nya spelare.

Wings HC bygger vidare. Man har de senaste dagarna gjort klart med tre nya spelare. Det är två backar och en center som skrivit på för norrortsklubben.

NHL-spelarens bror klar för Wings

En av backarna heter Robin Rakell och ansluter från Forshaga som förra säsongen spelade i Division ett västra. Han har sedan tidigare erfarenheter från Spångas och AIK:s juniorlag samt seniorspel i Väsby och Sollentuna. Robin är även bror till NHL-spelaren Rickard Rakell.

– Jag kommer att bidra med energi och glädje både på och utanför isen. Spelmässigt, en stabil defensiv och vara med som en extra forward i offensiven, säger han till Wings hemsida.

Från Stenungsund och Surahammar

Den andra av backarna heter Oscar Kallings och har spelat i Wings som junior. Den senaste säsongen spelade 21-åringen i Surahammar.

“Oscar kommer att bidra med fart, bra stämning i truppen, spel i anfallszon och förhoppningsvis en del poäng”, skriver man på sin hemsida.

Spelare nummer tre heter Emil Zetterlund, har representerat bland annat Spånga som junior och kommer senast från Stenungsund. 25-åringeng har även representerat flertalet stockholmsklubbar.

– Jag kommer att bidra med glädje och vinnarskalle. En bra dag kan de trollas. En del poäng förhoppningsvis, säger han.

Kommentarer

Kommentera