Zacco matchhjälte – räddade poäng till Viggbyholm

Zacco matchhjälte – räddade poäng till Viggbyholm

FOTBOLL/DIV4 Viggbyholms IK FF sladdar poängmässigt i serien. Det höll på att bli noll i norrortsderbyt mot Sollentuna. Men Henrik Zacco visade klass och satte 3-3 på tilläggstid.

Inledningen av säsongen har varit lite upp- och ner för Viggbyholms IK FF. Laget har plockat fyra poäng på de tre senaste matcherna.
Därför var söndagens norrortsderby på hemmaplan, lagets andra, mot Sollentuna FK av stor betydelse, för att inte tappa mot topplagen.

Men det började mardrömsaktigt för Viggbyholmarna, då gästerna satte 0-1 på straff. Men man utjämnade drygt 20 minuter senare.

Viggbyholm skulle dock få gå till halvtidsvila med ett 1-2 underläge, då Sollentuna gjorde målet med tre minuter kvar.

Fem poäng bakom

I andra inledde man offensiven för att få en kvittering. Men i stället för 2-2 blev det 1-3 i matchminut 71. Men det sparkade inte undan benen på hemmalaget, utan den viktiga reduceringen kom minuter efter.

Och det skulle bli ännu bättre.

För på tilläggstid, 91:a minuten, dock Henrik Zacco upp och satte kvittering till 3-3. Det oavgjorda resultatet blev som en ”seger” för Viggbyholmslag som nu är fem poäng bakom serieledande Österåker, men bara två bakom tabelltvåan FC Järfälla.

/Norrortssporten
sporten@norrortssporten.se

 

Kommentarer

Kommentera