HemINNEBANDYFjärde raka för Täby FC - segern satt långt inne

Fjärde raka för Täby FC – segern satt långt inne

HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

Kaffe, kaka – sjätte raka för Brödernas/Väsby

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

INNEBANDY – Senast Täby FC:s damer mötte Dalen hade man stora problem. Man vann dock – 4-3. När man åter möttes skulle det bli lika tufft och Täby klev tillslut av som segrade lag med 2-1 – därmed har man fyra raka segrar.

2019 har börjat riktigt bra för Täby FC. Man tog en storseger på hemmaplan, mot topplaget Pixbo. Dessutom släppte man inte in något mål – 7-0 slutade tillställningen.

När man spelade sin andra match under 2019, gjorde man det på bortaplan, mot Dalen.

Och det började bra.

Julia Croneld, som varit tre målsskytt i flertalet matcher, inledde målskyttet efter 12:03 där Ranja Varli stod för passningen. Knappt fem minuter senare skulle förra årets poängdrottning, Moa Tschöp, sätta 2-0. Detta blev periodresultat.

Fyra raka segrar

Andra perioden blev mer tillknäppt där två målvakter spikade igen. I tredje inledde hemmalaget på bästa tänkbara sätt genom att göra 2-1 efter drygt tre minuter. I ett försök att åstadkomma en kvittering tog Dalen en timeout vid 18:41. En åtgärd som dock inte lyckades utan Täby höll undan och vann med 2-1. Det gör att täbytjejerna närmar sig topptrion då man har fyra raka segrar.