HemINNEBANDYDrömstarten för Täby FC blev tillslut snöplig förlust

Drömstarten för Täby FC blev tillslut snöplig förlust

HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

Kaffe, kaka – sjätte raka för Brödernas/Väsby

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

INNEBANDY Kvartsfinalspelet är igång. Täby mot Endre – en repis från förra året. Det var dramatik in i slutet – där första bataljen gick till Endre med 6-7

Den tillfälliga tränartrion kunde inte få en bättre start. Mål efter första anfallet, 14 sekunder, genom Rebecka Jansson. Något senare, 3:00, gjorde man 2-0 genom Anna Peterzén. Endre kom tillbaka och reducerade efter 11:38. Kvittering skulle också komma, efter riktigt bjudning av Täbyförsvaret, efter nästa 15 minuter spel. 2-2 stod sig sedan perioden ut.

Det blev en något trevande inledning av andra. Men efter knappt sju minuter gjorde Sara Attermo 3-2, efter att ha varit framme och stört Endremålvakten Thea Ekholt. Försvarsspelet i mittperioden var ett lyft jämfört med sista hälften av första för Täby. Endre kom aldrig till några farliga lägen.

4-2 kom helt logiskt, när Julia Croneld stänkte ditt bollen, vilket täbytjejerna tog med sig in i pausvila till tredje.

Spänning in i slutminuterna

Endre chockstartade tredje, gjorde både 4-3 och 4-4 i inledningen. Men Lisa Carlsson gjorde så att Täby åter satte sig i förarsätet målmässigt genom att skjuta in 5-4. Sista delen blev dramatiks när Endre först kvitterade till 5-5 och sedan gjorde man, för första gången i matchen, ledningsmålet 5-6. Gästerna var på hugget och hade några chanser att  utöka sin ledning. Det skulle dock bli spänning in i slutminuterna, när Julia Croneld gjorde 6-6. Men Endre ville mer och satte 6-7 med dryga minuten som också blev matchens slutresultat.