HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

Kaffe, kaka – sjätte raka för Brödernas/Väsby

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

HOCKEY Kvalet till hockeyettan är snart över. Viggan fick se sig besegrade i säsongens sista bortamatch. Tabelltvåan Linden blev för svår nöt att knäcka och vann med 6-2.

Efter de tre raka bortasegrarna för Viggan har det gått lite grus i maskineriet. Facit har varit en seger och två förluster.

I säsongens sista bortamatch, där tabelltvåan Eskilstuna/Linden stod för motståndet, skulle det bli ytterligare en liten käftsmäll.

Hemmalaget satte sig i förarsätet genom att göra första periodens enda mål – i powerplay.

Uppförsbacken för brant

I mittperioden lade Linden i den högre växeln som gjorde att Viggan fick se puckarna trilla in bakom sin målvakt, Gustav Lindström. Perioden slutade 3-0 och totalt 4-0 i matchen – en uppförsbacke som Viggan inte orkade med.

Mattias Tumba och Viktor Thim skulle dock få göra mål och matchen slutade med 6-2.
–Linden var bra. Men tycker inte siffrorna speglar matchbilden. Yes vi tog ut målvakten, vi hade 4 mål upp och 7:20 kvar, då är det bara att chansa. Blev ju mål strax efter, så lite känning fick vi ändå, säger Tim Johansson-Bräck till eastcoasthockey.se

Nu väntar säsongens sista match, där man på hemmaplan möter Nacka.