HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

FOTBOLL Täby FK:s damer gick upp i serietopp efter storsegern över Södersnäckornas BK på måndagskvällen.

Täby FK:s damer har fått en bra start på årets säsong i division 1 södra Svealand.
I premiären besegrade man P18 på bortaplan med 4-2. Det följde man sedan upp med att besegra Södersnäckornas BK med 6-2 hemma på Tibblevallens konstgräs i måndagskväll.
Segern grundlades i den andra halvleken, där TFK gick från likaläge, 1-1, till 5-1-ledning inom loppet utav 13 minuter.
Efter två omgångar toppar nu Täby FK tabellen på bättre målskillnad än tvåan Hässelby och trean Älvsjö.
En inte riktigt lika bra start har nykomlingen, FC Djursholm, fått i samma serie. I måndagens bortamatch mot Hässelby kom säsongens andra raka förlust, när Danderydslaget föll med 0-1 på Grimsta IP.

MATCHFAKTA

Täby FK – Södersnäckorna BK 6-2
1-0 (12) Petra Sundqvist, 1-1 (45) Lisa Arnell, 2-1 (50) Kajsa Kjellander, 3-1 (51) Celina Johansson, 4-1 (57) Petra Sundqvist, 5-1 (63) Amanda Lundin, 5-2 (78) Therése Dahlberg, 6-2 (91) Julianna Ollfors
Publik: 37 åskådare, Tibblevallen

Hässelby SK FF – FC Djursholm 1-0
1-0 (27) Sandra Alexandersson
Publik: 98 åskådare, Grimsta IP