HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

Kaffe, kaka – sjätte raka för Brödernas/Väsby

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

FOTBOLL Varken Bollstanäs SK eller Sollentuna:s damer fick starta midsommarfirandet bra. Lagen fick se sig besegrade, där SFK blev nollade och BSK åkte på sin andra förlust för säsongen.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

Det som skulle bli en perfekt start på midsommarhelgen, blev i stället till en besvikelse för både Sollentuna FK och Bollstanäs-tjejerna.

Sollentunatjejerna höll jämna steg under första halvleken. Men i andra fick man det desto tuffare mot Västeråsarna. Tio minuter in på andra kom 1-0-målet.

Även om SFK försökte ändra matchbilden genom två byte fick man ge sig, när hemmalaget stänkte in 2-0 med drygt 20 minuter kvar att spela. Detta blev matchens sista mål och man fick ta midsommarledig med att bli nollade och vara tionde lag i tabellen, dock med en match mindre spelad.

Bollstanäs SK verkar fått en mättnadskänsla inom laget. Även om man vann med 2-0 mot Gefle senast var det, enligt norrortssportens information, ett sämre spelande BSK man sett på mycket länge.

Detta skulle straffa sig i bortamatch mot Gamla Upsala SK (GUSK) dagen innan midsommarafton.

Matchen började med att hemmalaget tog ledningen med 1-0. Då hade man bara spelat fem minuter. Bollstanästjejerna repade sig och tog över matchen. Skapade målchanser och gjorde också både 1-1 och 1-2 innan halva första halvleken var avverkad. GUSK kvitterad relativt snabbt men Bollstanäs skulle gå ut i halvtidvilan med en 2-3-ledning.

Ledningen för BSK gav Uppsalatjejerna extra en boost och man vände matchen och klev av som vinnare med 4-3. Detta var Bollstanäs andra förlust denna säsongen och man halkar ner till en tredje plats i tabellen, en poäng bakom GUSK, som är nya serieledare, och Sandvikens IF.