HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

Kaffe, kaka – sjätte raka för Brödernas/Väsby

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

INNEBANDY Svenska mästarinnorna har funnit tryggheten i sin nya hall, Hägerneholmshallen. I går var Västerås Rönnby på besök. Där blev det en kassaskåpssäker 5-1 seger – andra raka.

Premiären har suddats ut för Täby FC:s damer. I stället har man funnit tryggheten i sitt spel i sin nya hall, Hägerneholmshallen. Första matchen, mot Sirius, blev det en 7-5 seger, där Matilda Sjödin var den som ledde fram till seger, genom sina tre mål.

Under fredagskvällen, var det dags för andra hemmamatchen i den nya hallen. Denna gången var det Västerås Rönnby som kom på besök. Frågorna som fanns, skulle Sjödins målform hålla i sig?

Svaret blev – JA. Men även Alexandra Durling, Täbykeepern, visade att hon är en av de bästa målvakterna i Dam-SSL.

En målsnål första period, där Täby, genom Julia Croneld, hade en 1-0-ledningen med sig in i omklädningsrummet. Croneld skrev in sig som tvåmålsskytt efter bara 21 sekunder i mittperioden.

Matilda Sjödin då?

Jo då, efter nästan tolv minuters spel stänkte hon in sitt fjärde mål denna säsongen som betydde 3-0, vilket blev resultatet efter två spelade perioder.

3:35 från att hålla nollan

Nyförvärvet Frida Nilsson, gjorde sitt första SSL-mål, som innebar 4-0 till Täby och att man slog ner den berömda spiken för gästerna.

Alexandra Durling fick inte hålla sin första nolla denna säsongen. Hon var dock bara 3:35 ifrån. Sjödins målform, två mål under kvällens match, gjorde att Täby fixade en ny seger, denna gången med 5-1. Det gör att laget är ett topp-fyra lag efter tre omgångar.