HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

Kaffe, kaka – sjätte raka för Brödernas/Väsby

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

FOTBOLL IK Frej Täbys segersvit stannade upp. Förlusten, 2-3, mot Brage satte sina spår. Luca Gerbino Polos mål mot Dalkurd gjorde att laget tog en otroligt viktig poäng i bottenstriden.

De tre raka segrarna, där IK Frej dessutom nollat sina motståndare, har förvandlats till att inte ha någon betydelse alls. Senast fick man en tung uddamålsförlust mot topplaget IK Brage, 2-3, på hemmaplan.

Under söndagen drog laget upp till Gävle för att möta Dalkurd. En match på pappret som skulle bli otroligt tuff. Det visade sig också i verkligheten.

Gerbino Polo matchhjälte

Första halvleken gick till Dalkurd, som också stod för det enda målet i halvleken. I andra skulle Frej få till spelet något mer. Och med en krigarinställning skulle kvitteringen komma. På tilläggstid, 90+3, skulle Luca Gerbino Polo, efter en passning av De Brito, inte göra något misstag utan stänkte in 1-1.