HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

Kaffe, kaka – sjätte raka för Brödernas/Väsby

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

FOTBOLL Det var ett perfekt utgångsläge för Bollstanäs SK:s damer. Andra kvalmatchen mot Sunnanå blev dramatiskt på slutet. Men BSK höll tät och vann med 3-2 och spelar i Elitettan nästa säsong.
Det är en lättnad faktiskt, säger huvudtränaren Max Andersson efter matchen till VäsbyDirekt.

Bollstanäs SK hade en fot i elitettan innan avspark i andra kvalmatchen mot Sunnanå, då man vann med 3-2. Det var helt enkelt ett perfekt utgångsläge, något tränaren Max Andersson sa dagarna innan.
– Det är klart att vi har ett fantastiskt utgångsläge. Den här matchen har fyra halvlekar – nu är det två kvar.

Första halvleken fick vänta till matchminut 42 innan ett mål skulle göras. Och det var BSK som skulle göra det, genom en av lagets målskyttar, Ina Burström.

I andra utökade Anna Thim till 2-0. Men några minuter senare reducerade Sunnanå och matchen levde i allra högsta grad. Cassandra Larsson skrev in sig i målprotokollet efter 77 minuter, när hon satte 3-1. Ytterligare en reducering från Skelleftetjejerna gav ett dramatiskt slut. Men det var Bollstanäs tur detta året. Man höll tät och stod som segrare med 3-2.