HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

HOCKEY Nykomlingar i Hockeyettan den här säsong. Men Wings räds inte för detta. Laget lyckades plocka poäng mot förhandsfavoriterna Huddinge i hemmaborgen – Pinbackshallen.

Det fortsätter blåsa medvind för nykomlingsgänget Wings i hockeyettan. De senaste omgångarna har laget plockat fem av sex möjliga poäng. Straffseger mot Hudiksvall och ordinarie seger mot norrortskonkurrenterna Väsby.

Under söndagseftermiddagen var laget tillbaka i hemmaborgen Pinbackshallen för att ta emot förhandsfavoriterna Huddinge. Ett lag som verkligen fått en tuff första del av hockeyettan. De fem senaste har det blivit fyra förluster.

Wings kom i bagaget med tre seger på de fem senaste. Men i denna matchen var det Huddinge som inledde målskyttet. Efter 7:55 i powerplay small det till bakom Wingskeepern, Andrej Vasiljevic. 0-1 resultatet stod sig perioden ut.

Straffavgörande i Pinbackshallen

Mittperioden var ett klart övertag av gästerna. Skotten, enligt officiella statistiken, blev 13-25. Men Wingskeepern håll i princip tätt. En puck gick förbi honom efter 5:58. Men därefter vaknade Wings till och några minuter senare, tryckte Tim Friberg in reduceringen 1-2. Kvitteringen skulle komma när det återstod 33 sekunder av perioden. Då Otto Larsson höll sig framme.

Resultatet höll sig både i tredje perioden och i övertiden. Match fick avgöras på straffar. Denna gången hade Wings inte straffnerverna med sig fullt ut. Man satte bara en av fem straffar. Medan Huddinge gjorde mål i sin första respektive sista straff och bonuspoängen till Huddingegänget.