HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

Kaffe, kaka – sjätte raka för Brödernas/Väsby

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

INNEBANDY Bottenlaget Jönköping stretade emot ordentligt mot Täby FC på hemmaplan. I en svängig match hade hemmalaget 3-5, då kom vändningen och Täby plockade hem trepoängare.

I två perioder var det tajt och jämte mellan Jönköpings IK och Täby FC, där hemmalaget hade en 3-2-ledningen.

36 sekunder in i tredje blixtrade duon Varli/Sjödin till och 3-3 var ett faktum. Bara sex minuter senare hade Jönköping gått i från till 5-3. Då vaknade Täby till igen när Julia Ulvhag noterades för sitt första SSL-mål då hon gjorde 5-4 efter passning av sin syster Josefin Ulvhag.

Wiklund bakom segern

Nyförvärvet Agnes Wiklund såg sedan till att Täby satte sig i förarsätet målmässigt, efter att ha gjort 5-5 och 5-7 samt passat fram till 5-6 och 5-8. Slutresultatet blev 6-8 och Täby plockade hem sin femte seger för säsongen.