HOCKEY SDE:s damer tycks fått pusselbitarna på plats redan...

Täby FK fortsätter vinnarspåret – vann ångestmatchen

FOTBOLL Jumbolaget Täby FK och nästjumbon Friska Viljor stod...

Sollentuna skrällde – vann mot topplag

FOTBOLL Sollentuna lade in högsta växeln i mötet mot...

HOCKEY Två tunga matcher i ryggsäcken hade Vallentuna. Förlust mot både Väsby och Visby/Roma. Matchen mot bottenlaget Segeltorp blev därför en rejäl pust när man lyckades ta sjätte segern för säsongen. 6-3 blev slutresultatet och laget skuggar toppkvintetten.

Hockeyettanserien har vänt och mindre än halva grundserien återstår. Vallentuna fick under sin 12 match besök av bottenlaget Segeltorps IF.

Det var också gästerna som inledde målskyttet. Först genom att göra första periodens enda mål efter 17:41. Andra perioden hann bara bli 12 sekunder gammal när 0-2 var ett faktum.

Då vaknade Vallentuna till.

Jacob Lundin tryckte in reduceringen till 1-2. I powerplay, i slutet av andra, kvitterade Vallentuna till 2-2, som man också hade med sin in till omklädningsrummet.

2-3 till 4-3 på 28 sekunder

Segeltorps satte sig dock i förarsätet när man på nytt tog ledningen, 2-3. Då hade man spelat nästa åtta minuter av tredje. Detta resultatet stod sig fram till att matchklockan visade 14:00. Då tryckte Wilhelm Stoor in 3-3. 28 sekunder senare hade VBK vänt matchen då Erik Stenbacka satte 4-3.

Stenbacka var också inblandad i Vallentunas 5-3 mål, som gjordes knappt två minuter efter deras ledningsmål, där Viktor Trojmar var sist på pucken. Och som avslutning fick Oskar Söderberg sätta slutresultatet 6-3.