HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

Kaffe, kaka – sjätte raka för Brödernas/Väsby

HOCKEY Det finns inget annat än att lyfta på...

SDE hade en tung hemmahelg – noll inspelade poäng

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

ISHOCKEY SDE var på väg mot en skrällpoäng mot seriesuverän HV71. Men två sena mål av Jönköpingslaget i slutet av matchen såg till att grusa den förhoppningen.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”block” ihc_mb_who=”unreg” ihc_mb_template=”3″ ]

En tuff uppgift väntade SDE HF på lördagen när serieledarna, HV71, kom på besök till Enebybergs ishall i SDHL.

Och tufft inledningsvis blev det också. Efter den första perioden ledde tabellettan med 2-0.

Men i den andra perioden skulle dock hemmalaget komma tillbaka.

Först reducerade Kelly Murray till 1-2 i numerärt överläge, och drygt tre minuter senare satte Kayleigh Hamers dit 2-2-pucken.

HV71 återtog visserligen ledningen drygt fyra minuter in på slutperioden. Men precis som tidigare i matchen kom norrortslaget tillbaka och kvitterade till 3-3 genom Leanne Ganney.

Men det här var Jönköpingslagets eftermiddag, skulle det sedan visa sig.

Efter att Sanni Hakala och Hanna Olsson satte 4-3 respektive 5-3, inom loppet av ett par minuter under den andra halvan av tredje perioden, orkade hemmalaget inte komma tillbaka en tredje gång.

Matchen slutade till slut 5-3 till HV71.

För SDE:s del väntar ny hemmamatch strax efter lunchtid på söndagen. När Göteborg kommer till Enebyberg och Enebybergs ishall.