HemIK Frej TäbyDivision 1: Frej Täby vann stort i Örebro - tyngre gick det...

Division 1: Frej Täby vann stort i Örebro – tyngre gick det för rivalen

HOCKEY SDE:s damer tycks fått pusselbitarna på plats redan...

Täby FK fortsätter vinnarspåret – vann ångestmatchen

FOTBOLL Jumbolaget Täby FK och nästjumbon Friska Viljor stod...

Sollentuna skrällde – vann mot topplag

FOTBOLL Sollentuna lade in högsta växeln i mötet mot...

FOTBOLL IK Frej Täby studsade snabbt tillbaka efter den snöpliga förlusten i seriepremiären i söndags – och det med råge. På onsdagskvällen körde man nämligen över Karlslund på bortaplan. Tyngre gick det för kommunkollegan, Täby FK, som föll i hemmapremiären mot Sylvia – på Vikingavallen.

I söndags föll IK Frej Täby mot IF Brommapojkarna i seriepremiären, och det efter att BP:s Oskar Fallenius gjort matchens enda mål Vikingavallen med mindre än tio minuter kvar att spela.

Men förlusten för några dagar verkade Täby-gänget ha skakat av sig snabbt, för på onsdagskvällen åkte laget till Örebro och körde över Karlsunds IF på bortaplan med 4-1.

Riktigt lika bra gick det inte för Täby FK, som hade hemmapremiär mot Sylvia – på Vikingavallen. Anledningen är kommunen lägger om naturgräset på Tibblevallen.

Daniel Sterner blev dock historisk när han rullade in sitt och lagets första mål på division 1-nivå i den första halvleken, som betydde 1-1.

Och när Tom Helling sedan gav TFK ledningen i den andra såg det ut som att det kunde bli en kul kväll i kyrkbyn – trots allt.

Men. Gästerna från Norrköping ville annat, och innan matchen var över hade Sylvia vänt tillbaka, och man vann till slut med 3-2.

Och i Karlstad plockade Sollentuna FK sin första poäng för säsongen, när Sollentuna-gänget spelade 1-1 mot IF Karlstad Fotboll.

Division 1 norra

Täby FK – IF Sylvia 2-3 (1-1)
0-1 (Sylvia), 1-1 (TFK) Daniel sterner, 2-1 (TFK) Tom Helling, 2-2 (Sylvia), 2-3 (Sylvia)

IF Karlstad Fotboll – Sollentuna FK 1-1 (0-1)
0-1 (2) Dida Rashidi, 1-1 (77) Karlstad

Karlslunds IF – IK Frej Täby 1-4 (0-3)
0-1 (10) Filston Mawana, 0-2 (22) Albin Mörfelt, 0-3 (38) Albin Mörfelt, 0-4 (62) Olle Edlund, 1-4 (90+3) Elias Jangdin