HOCKEY Med två förluster och två segrar inledningsvis för...

HOCKEY Det blev verkligen ingen jubelhelg för SDE. I...

SSL Dalarna har denna säsongen två lag i SSL-dam. Täby FC fick känna på en rejäl käftsmäll när IBF Falun, nykomlingar, kom på besök till K-Rauta Arena.

IBF Falun har under en länt tid varit ett topplag i herr-SSL. I dam-SSL är laget nykomlingar i år och man har överraskat trots att det bara spelats fyra matcher.

Detta fick Täby FC:s damer erfara när man i omgång fem tog emot dem i sin hemmaborg – K-Rauta Arena.

Redan efter tre minuters spel hade nykomlingarna gjort både 0-1 och 0-2. Matilda Sjödin gjorde en reducering, men Falun gick till pausvila med 1-3.

I andra periodens inledning stänkte Julia Croneld in 2-3. Men det var som för gjort för Täbytjejerna att få till en kvittering denna söndagseftermiddag, för Falun gjorde 2-4. Tio minuter in i mittperioden satte Lisa Carlsson 3-4 som också blev sista målet i denna perioden.

Tredje perioden kommer Täby FC med all säkerhet glömma snabbt och kvickt. Dalalaget gick upp till en 3-8 ledning när det återstod drygt två minuter. Moa Tschöp fick sista ordet och putsade till slutresultatet till 4-8.